Footer

“Iznimno smo zadovoljni suradnjom sa Sales Servicom. U vremenskoj stisci sa tekućim projektima, za nas su odradili velik dio u procesu ponude i marketinga za projekte u nadolazećoj godini. Preporučamo i usluge ćemo svakako koristiti u budućnosti.”

Ivan Kutija
Kutija projekt d.o.o., direktor

“Kao direktor prodaje u svojoj tvrtki Premium d.o.o. mogu reći da prilikom nedavnog širenja asortimana i traženja novih kupaca, nismo imali dovoljan ljudski kadar u vlastitoj tvrtki za samostalan nastup na tržištu. Za uspješan start su nam puno pomogli prodajni timovi Sales Servica. Preporučujem Sales Service za uspješnu prodaju na svim postojećim i novim projektima.”

Ante Bilokapić
Premium d.o.o., direktor prodaje

“Sales Service su nam pomogli da fokus zadržimo na onome što najbolje radimo – isporuci izvrsnih IT rješenja za naše korisnike. Koristeći njihove usluge, možemo se fokusirati samo na obećavajuće potencijalne kupce sa velikom vjerojatnošću dogovaranja posla. U Sales Service pronašli smo izvrsnog partnera i preporučio bi ih bilo kome tko treba jak prodajni tim.”

Ivan Tadić
Maven Mule d.o.o., CTO / Architect

“U našem mladom i brzorastućem poslovanju, Sale Service j.d.o.o. nam je izuzetno pomogao savjetovanjem i razradom ideja u procesu razvoja samoga modela poslovanja, te uspostavljanja uhodanih prodajnih procesa koji su nam bili nužni za daljnji nesmetani rast i razvoj. Usporedbom prodajnih rezultata našega prodajnog tima sa njihovim prodajnim timom, uspjeli smo detektirati probleme koje smo nesvjesno učestali radili u prodajnom procesu, te kroz eliminaciju tih problema, maksimizirali svoju prodaju i značajno smanjili troškove našega poslovanja. Svojim poznanstvima i preporukama proširili su mrežu naših poslovnih partnera, te nam uvelike olakšali plasman naših proizvoda na tržište i na taj način nam pomogli da budemo ravnopravni takmac na tržištu.”

Mate Ljubas
Judy d.o.o. - LEDshop Rasvjeta, Head of sales and procurement
Copyright © Sales Service | Powered by MAOIO AGENCY and made with